Mot mörkare tider

publicerat 2013-10-28 klockan 00:41:00


Höstlov

publicerat 2013-10-27 klockan 21:32:24

En veckas lärorik praktik i tatueringsstudio och nu äntligen är höstlovet här, som jag har längtat! Inte för att att jag ska göra något speciellt denna vecka, utan bara just för att jag inte ska göra någonting. Av nån anledning så är jag helt slut efter alla dessa veckor sen skolan startade, så en veckas lov kunde inte passa bättre än nu!
 
Tog en spontantrip till Gävle igår med syster och mamma, åt gott och småshoppade lite, fick med ett par nya skor hem bland annat. Idag har jag inte haft något speciellt för mig. Drog till gymmet och var där i någon timme, tog en pw hem och beställde sedan hämtmat. Resten av kvällen har jag bara slappat framför tvn med familjen, så otroligt härliga dagar. 

Kan inte sluta lyssna

publicerat 2013-10-20 klockan 12:57:51


Fall

publicerat 2013-10-14 klockan 18:49:32

Blir alltid så mycket gladare den här årstiden, vet inte om det är på grund av hösten eller tanken av att det snart är vinter. Allt är så himla mycket mysigare. Mörkare tidigare om kvällarna, kyligare ute och man börjar använda varma och mysiga kläder, fint utomhus och mycket mer. Njuter gör jag verkligen!

Dagarna nu för tiden ser väl fortfarande ut som dom alltid gjort, dock har jag väldigt mycket att se fram emot. Bland annat att min underbara Anton fyller år imorgon, och att det i helgen blir 18årsfest x3. Många som ska firas, men ser verkligen fram emot det. Riktigt kul ska det bli!

Tatuering

publicerat 2013-10-13 klockan 18:21:00

Något jag verkligen ÄLSKAR är tatueringar, jag tycker det är så otroligt snyggt. Därför, bara en vecka efter att jag fyllt 18, bestämde jag mig för att skaffa min första tatuering. Hade först bestämt mig för att göra något litet, på någon kroppsdel det inte ska göra så oerhört ont att tatuera sig på. Kom dock inte på något motiv jag ville ha och inte heller vart jag ville ha det. Det enda jag verkligen ville ha var en skrift vid revbenen. Och nej, tatueringen var inte liten, och nej det var inte på ett ställe där det inte gjorde ont. Snarare tvärt om, tatuerade mig på ett av de ondaste ställen det sägs att man kan tatuera på, vilket resulterade smärta gånger tusen. Men, nu sitter den där för livet och jag hade inte kunnat bli nöjdare! Dock är den bara halvfärdig då jag ska fylla i bokstäverna med svart under en ny sittning senare. Men riktigt nöjd är jag iallafall och nu vill jag bara ha fler!

Rutiner, rutiner

publicerat 2013-10-06 klockan 19:47:00

Sitter just nu med min b&j's och en massa läxor, ganska likt alla andra dagar. Jag vaknar upp och åker till skolan tidigt, åker med sena bussar och tåg hem och kommer därför hem sent. Pluggar, gymmar och är med vänner och Anton, det är väl så flesta dagarna i veckan ser ut. Har inte så mycket tid över för att hinna blogga, hur mycket jag än vill det. Har väl inte direkt något intressant att skriva om heller, därför denna bloggtorka.