Slut på semestern

publicerat 2017-02-22 klockan 11:42:04


  Elva dagars ledighet och semester är nu slut och oj vad behövligt det har varit! Jag och tre andra åkte till Härjedalen i en vecka för att bara koppla av, åka skidor, grilla och allt man gör till fjälls. Vi har haft det så bra men hade gärna stannat där någon vecka till. Vi har även filmat en hel del där uppe så ska försöka få ihop någon video utav det så jag kan visa det här senare! Tycker det är så otroligt roligt att filma och redigera och har därför filmat väldigt mycket på mina senaste resor. Har några videor på min youtubekanal och tänkte fortsätta lägga ut både där och här. Om ni vill in och titta finns det en länk här.

  Om några timmar väntar mitt första jobbpass efter semestern, tar emot lite att åka dit då en period med nattpass väntar en. En blir så otroligt slut i kroppen av att gå skift och inte ha någon riktig dygnsrytm. Just denna vecka har jag även flera tidiga läkarbesök om dagarna så antar att det inte blir så mycket sömn framöver. Hoppas att klara av dessa veckor någorlunda iallafall!

Puma X Rihanna

publicerat 2017-02-22 klockan 10:39:00

HERREGUD kolla på dessa som jag nyss fått hem, så perfekta? Tycker f.ö att hela kollektionen av Pumas sammarbete med Rihanna är helt otrolig. Vill ha allihop! Inte nog med att jag är otroligt svag för skor, att de kombinerat sneakers och creepers som verkligen är favorittypen av skor gjorde det inte det lättare att stå emot.
 

Tillbaka

publicerat 2017-02-22 klockan 10:13:55


Halloj! Har fått feeling för att börjat blogga igen. Tänker mig att det funkar bra att fortsätta på denna blogg som jag använt innan men kanske fixa till utseendet på den en aning. Kul att ha kvar sitt gamla arkiv här också. 
Kommer troligtvis mest skriva om min vardag, shopping och stil, fotografering, filmning och eventuellt även om bakning. Hoppas ni hittar något intressant!