Några dagar i huvudstaden

publicerat 2014-08-12 klockan 22:27:00

Nyss kommit fram till mammas lägenhet efter att ha blivit upphämtad på stationen och ätit mat. Riktigt skönt att äntligen vara framme. Blir nog en rätt tidig kväll ikväll, ska nog se nån serie och sedan sova. Får se vad vi hittar på resten av veckan!

Spontanresa

publicerat 2014-08-12 klockan 15:51:00

  Skulle egentligen inte åkt till Stockholm förns i helgen men eftersom nästan alla jag känner är på alla möjliga ställen än Hudiksvall just nu så kände jag att jag lika gärna kan åka idag istället. Fick stresspacka imorse och skynda mig ner till stan, köpte en jambomacka till frukost/lunch och sitter nu på det första tåget, mot Stockhoolm.

Myskväll

publicerat 2014-08-12 klockan 10:41:00

  Hemkommen från getaway och är mer sliten än någonsin, fyra dagars fylla, festande och galna människor runt om en dygnen runt men har haft det riktigt roligt trots att jag varit så pass sliten som jag varit under dessa dagar. 
  Fick igår träffa Linna, Kalle och Malin, som jag har saknat dom! Åt middag och strosade runt på stan en stund och åkte sedan vidare till mig och kikade på film och åt massa gott. Ogillar att Linna och Malin bor så långt bort och ej hinner träffa de så ofta, även att kalle flyttar härifrån nu också. Men är glad att jag hann träffa dom en stund nu i alla fall, så himla roliga att umgås med.

Ming

publicerat 2014-08-04 klockan 00:27:00

Hann träffa mormor och morfar som var i stan idag och som bjöd mig och syster på middag, otroligt gott! Träffade senare under kvällen Didrik, Henrik och Katrin och var med dom en stund. Imorgon åker dom till Gävle på getaway festival och på onsdag möter även jag upp dom där, och det kommer bli så sjukt kul. Längtar otroligt mycket!

Lunch i stan

publicerat 2014-08-03 klockan 12:19:00

Tänkte gå på stan när jag nu äntligen kommit till hudik igen och kunna shoppa eller bara gå i affärer, som jag längtat!! Kom dock på att det var söndag väl nere på stan och att affärerna var stängda. Har fått så sjukt dålig koll på vilka veckodagar nu medans jag jobbat, haha. Bestämde träff med syster istället som precis kommit hem från 3 veckors språkresa och som jag ej träffat på hela sommaren, beställde massa gott och satte oss i en park och myste.

Mot Hudiksvall

publicerat 2014-08-02 klockan 12:17:00

Blev alltså att jag fick sluta jobbet ett par dagar tidigare, och klockan 6 idag var jag och Melina redan uppe och påväg hem mot hudiksvall, äntligen!